UMUMTA’LIM MAKTABLARINING INGLIZ TILI DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANIB DARSLARNI TASHKIL ETISHNING SAMARALARI: UMUMTA’LIM MAKTABLARINING INGLIZ TILI DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANIB DARSLARNI TASHKIL ETISHNING SAMARALARI - Abdusalomova, Adolat (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Bugungi kunda yosh avlodning xorijiy tillarni o’rganishga qiziqishi ortib bormoqda. Shu bois, umumta’lim maktablarida xorijiy tilni, jumladan ingliz tilini o’qitish darslarda interfaol metodlardan foydalanishni talab etadi. Ushbu maqola umumta’lim maktablarining ingliz tili darslarida interfaol metodlardan foydalanib darslarni tashkil qilishning samaralariga bag’ishlangan.