AKADEMIK LITSEYNING NOFILOLOGIK YO’NALISHLARIDA TAHSIL OLAYOTGAN O’QUVCHILARNING INGLIZ TILI DARSLARIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH: AKADEMIK LITSEYNING NOFILOLOGIK YO’NALISHLARIDA TAHSIL OLAYOTGAN O’QUVCHILARNING INGLIZ TILI DARSLARIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH - Axmadaliyeva, Xosiyatposhsho (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
AKADEMIK LITSEYNING NOFILOLOGIK YO’NALISHLARIDA TAHSIL OLAYOTGAN O’QUVCHILARNING INGLIZ TILI DARSLARIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH