INGLIZ TILINI O’QITISHDA LOYIHAGA ASOSLANGAN TA’LIM 21-ASRNING INNOVATION YONDASHUVI SIFATIDA - Ahmedova, Ugiljon (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada Loyihaga asoslangan ta'lim - bu 21-asr talabalari uchun mazmunli ta'lim tajribasini yaratish uchun innovatsion, amaliy yondashuv ekanligi ko’rsatib berilgan.