TA’LIMDA AN’ANAVIYLIKNING ILG’OR TAJRIBALARI - Yusupov, Shermatilla (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ta’lim islohotlari natijasida respublikamizda erishilgan yutuqlarning samarasi ijtimoiy taraqqiyotimizda katta yutuqlarga sabab bo’layotganligi kun mufaqqiyati sifatida o’zini namoyon qilmoqda. Shundan kelib chiqib jarayonni istiqbolini belgilashda davr shiddati bilan hamqadam yurish ijtimoiy ehtiyoj sifatida o’zini namoyon qilmoqda.