OLIY TA’LIMDA RUSIYZABON GURUH TALABALARIGA “SO‘Z TURKUMLARI TASNIFI” MAVZUSINI O‘TISHGA DOIR AYRIM TAVSIYALAR - Iskandarova, Aybibi; Yusupov Shermatilla Raxmatovich (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada so‘zlarni turkumlarga ajratish talablari – lug‘aviy va grammatik ma’nolar, ularning gapda sintaktik vazifa bajarishi, yasalish xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi.