BO’LAJAK XORIJIY TIL O’QITUVCHILARINING REFLEKSIV HOLATINI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI: BO’LAJAK XORIJIY TIL O’QITUVCHILARINING REFLEKSIV HOLATINI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI - musayeva2, musayeva2 (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqola bo’lajak xorijiy til o’qituvchilarning chet til ta’limida o’zini aks ettirish holatini (refleksiv pozitsiya) kasbiy tayyorgarlik jarayonnida namayon etishga bag’ishlangan.