A ЧЕТ ТИЛНИ ЎҚИТИШДА КАСБИЙ АУДИТИВ ЛАЁҚАТИНИ АХБОРОТ ТАЪЛИМИЙ РЕСУРСЛАР ВОСИТАСИДА РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК-ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ: ЧЕТ ТИЛНИ ЎҚИТИШДА КАСБИЙ АУДИТИВ ЛАЁҚАТИНИ АХБОРОТ ТАЪЛИМИЙ РЕСУРСЛАР ВОСИТАСИДА РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК-ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Собирова, Гулноза (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Мақолада талабаларнинг касбий аудитив лаёқатини ахборот таълимий ресурслар воситасида ривожлантиришнинг педагогикпсихологик хусусиятлари кўрсатиб берилган бўлиб, ушбу хусусиятлардан таълим жараёнида фойдаланиш акс эттирилган ва нутқ фаолиятини оширишдаги аҳамияти кўрсатиб берилган.