A TERMINOLOGIYA – ZAMONAVIY LINGVISTIK TADQIQOTLARNING AKTUAL YO‘NALISHLARIDAN BIRI SIFATIDA: TERMINOLOGIYA – ZAMONAVIY LINGVISTIK TADQIQOTLARNING AKTUAL YO‘NALISHLARIDAN BIRI SIFATIDA - Xashimov, Shoxjaxon (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Mazkur maqolada terminologiya sohasi bo‘yicha ilmiy adabiyotlar tahlili sa sohaviy terminologiyaga bog‘liq masalalar muhokama qilinadi.