ergashev22@gmail.com DEVELOPING CHILDREN’S COMMUNICATIVE SKILLS: DEVELOPING CHILDREN’S COMMUNICATIVE SKILLS - Ergashev, M.Ergashev (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Mazkur maqola bolalarning kommutativ qobiliyatlari haqidagi bir nechta savollarga javob beradi. Bu ularga nima uchun kerak?, Uni qanday rivojlantirish kerak?, Qaysi yoshda nima qilish kerak? Va bolalarning kommutativ rivojlanishi haqida ba’zi muhim ma’lumotlarni taqdim etadi.