Abdumannob CHET TILI FANI O‘QITUVCHISI FAOLIYATI TARKIBIDA TARBIYACHILIK KO‘NIKMALARINING UYG‘UNLASHUVI: CHET TILI FANI O‘QITUVCHISI FAOLIYATI TARKIBIDA TARBIYACHILIK KO‘NIKMALARINING UYG‘UNLASHUVI - Nurmatov, Abdumannop (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Chet tili fani o‘qituvchisida tarbiyachilik ko‘nikmalarini shаkllantirish, buning uchun muayyan nuqtai nazarlar yig‘indisi, yaxlitligi, munosabatlar turini ajratish, bunday munosabatlar o‘quvchilar bilan o‘qituvchilar orasida muntazam tarzda vujudga kelishi, hozirgi zamon chet tili fani o‘qituvchisining tarbiyachilik faoliyatiga innovasion jarayon sifatida qaralishi, bunday yondashuv asosida pedagogik faoliyat doirasida tarbiyachilikka oid ko‘nikmalar uyg‘unlashtirilish masalalari yoritilgan.