TA’LIMGA OID PEDAGOGIK TERMINLARNING LINGVISTIK TADQIQI - Yusufaliyev, Elyorjon (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqolada ta’limga oid pedagogik terminlarning lingvistik hususiyatlari nemis va uzbek tillari materialida tahlil qilingan. Bundan tashqari tilshunoslikda terminologiyaning o’rni va soha vakillarining aloqa vositasi masalalari muhokama qilingan