FRANSUZ MUTAFAKKIRI MICHEL DE MONTEN FARZAND TARBIYASI XUSUSIDA: FRANSUZ MUTAFAKKIRI MICHEL DE MONTEN FARZAND TARBIYASI XUSUSIDA - Аbsalamova Gulmira (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqola XVI asr buyuk nomoyondalaridan, fransuz gumanisti Mishel de Montenning “Tajribalar” asari I-kitob, 26 bobida “Farzand tarbiyasi to’g’risida” yozganlari xususida. Montening bugungi kunda ham farzand tarbiyasi haqida bergan fikrlarining dolzarbligi yoritilgan.