MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASH - Abdullayev Adbuqayum Abdulxayevich, Abdullayev Adbuqayum Abdulxayevich (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni ma’naviy-axloqiy tarbiyalashda xalq og‘zaki ijodi namunalaridan foydalanishning ahamiyati tahlil qilingan.