MAKTABGACHA TA‘LIM YOSHIDAGI BOLALARNING ESTETIK RIVOJLANISHIDAGI O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLAR - Maripova, Nodira (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada maktabgacha ta‘lim yoshidagi bolalarning estetik rivojlanishidagi o‘ziga xos xususiyatlar o‘rganilgan. Bilamizki, jamiyatimiz va davlatimiz oldida turgan dolzarb vazifalardan biri inson to‘g‘risida g‘amxo‘rlik qilish, yosh avlodni yetuk shaxs, zamonamiz talablariga javob beradigan, bilimdon, yuksak ma’naviyatli, e’tiqodi mustahkam, irodasi kuchli, xalq, Vatan uchun jon kuydiradigan komil inson qilib tarbiyalash va voyaga yetkazishdir.