TILNI O`QITISH VA O`RGANISHDA XXI ASR KO`NIKMALARI - Qo`shboqova Nodira, Qo`shboqova Nodira (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
XXI asrga kelib,zamonaviy texnologiyalar rivojlanmoqda va ilm- fanda ham rivojlanish yuqori darajada sezildi,jumladan,eng so’nggi pedagogik texnologiyalar va metodikalar va innovatsion texnologiyalar ishlab chiqildi va tatbiq qilindi.Albatta,XXI asr tilni o’qitish va o’rganishni zamonaviy texnologiyalar tez va oson o’zlashtirishni ta’minlab bermoqda.Eng so’nggi innovatsion texnologiyalar nafaqat an’anaviy ta’lim jarayonida balki mustaqil ta’lim yoki onlayn ta’limda ham o’qituvchi va o’quvchilargan yengillik yaratmoqda.