NEMIS TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILARGA O‘YIN USULLARIDAN FOYDALANISHNING SAMARALARi: NEMIS TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILARGA O‘YIN USULLARIDAN FOYDALANISHNING SAMARALARI - Esbergenova, G.Esbergenova (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2025)
Chet tilini, ayniqsa, nemis tilini bolalarga o‘rgatishning samarali usullarini topish ko‘plab ota-onalar va o‘qituvchilar uchun dolzarb masala hisoblanadi. Bolalar tabiatan tez o‘rganishga moyil bo‘lishsa-da, bu jarayonni yanada qiziqarli va samarali qilish uchun maxsus yondashuvlar talab etiladi. Bolalar yangi tilni o‘yin, vizual materiallar, qo‘shiqlar, interaktiv mashg‘ulotlar orqali tezroq o‘zlashtiradilar.