ТАРЖИМА ТУШУНЧАСИГА ОИД ТАЪРИФЛАР - Muhammedov, Azizbek (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақола таржима жараёнининг лингвистик, адабий ва машина таржимаси доирасида амалга оширилган тушунчалар таҳлилига бағишланади. Мақолада таржиманинг ҳужжатли ва инструментал шакллари тавсифланади.