ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫЕ ТЕХНОЛОГИИ И ИХ ПЕДАГОГО-ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ - Siddiqova, Sanobar (Джизакское инновационное образование, 2021)
Мазкур мақолада технология тушунчаси, ўқитиш технологияси, педагогик технологиянинг моҳияти, педагогика соҳасида технологияларни қўллаш масалалари ва уларнинг янги имкониятлари, ўқитувчининг амалий фаолият тажрибаси, ўқувчиларнинг билиш, ижодий фаолиятини фаоллаштиришнинг психологик технологияси истиқболлари ва ўқув жараёнларини интеграциялаш усули билан эгал ҳақида сўз борган.