Ta’lim muassasalarida tabaqalashtirilgan ta’limni tashkil qilishning amaliy ahamiyati. - Rasulova, Dilrabo (Джизакское инновационное образование, 2021)
Ushbu maqolada ta’limning emotsionalligini oshirishda tabaqalashtirilgan ta’limning o’rni va ahamiyati haqida fikr bildirilgan.