Маҳаллаларда ташкил этиладиган халқ ўйинларига оид атамалар тўғрисида. - Karimov, Sanjarbek (Джизакское инновационное образование, 2021)
Мақолада мамлакатимиз ҳудудларидаги халқ ўйинларини аниқлаш, тарихини ҳамда атамаларини ўрганиш, такомиллаштириш ҳамда оммалаштириш ҳолатини ўрганиш асосида ушбу ўйниларни келажак авлодга етказиш мақсад қилинган.