MUSIQA TA’LIMI METODIKASI FANIDA PEDAGOGIK BILIMLARNING SHAKLLANISHI - Raimjonov, Sunnat (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu ilmiy maqola pedagogik faoliyatni amalga oshirish uchun zarur bo‘lgan pedagog shaxsining shakllanishi, bilimlar, mahorat va ko‘nikmalar olish muammolarini yoritishga bag‘ishlangan.