YOSHLAR TARBIYASIDA MILLIY MUSIQIY QADRYATLARNING TUTGAN O’RNI. - Abilov, Muslim (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada yoshlarga oid davlat siyosatida hamda yoshlar ma’naviyatini yuksaltirishda musiqa san’atining ahamiyati muhim ekanligi yoritiladi.