O‘QUVCHILARNI MILLIY CHOLG‘U ASBOBLARI BILAN TANISHTIRISHNING O‘ZIGA XOS YO‘LLARI. - Мaxamadov, Аbdumanon (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada o‘quvchilarga talim-tarbiya berish jarayonida ularni milliy cholg‘u asboblari bilan tanishtirish va uning o‘ziga xos yo‘llari tasvirlangan va ijro yo‘llari ochib berilgan.