PEDAGOGIKADA “MUSIQIY TA’LIM METODIKASI” KURSINING O‘RNI - Raimjonov, Sunnat (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu ilmiy maqola pedagogik faoliyatni amalga oshirish uchun zarur bo‘lgan pedagog shaxsining shakllanishi, bilimlar, mahorat va ko‘nikmalar olish muammolarini yoritishga bag‘ishlangan.