BUGUNGI KUNDA UZLUKSIZ TA’LIMGA ZAMONAVIY YONDASHUV - Zoyirov, Kamoliddin (Журнал музыки и искусства, 2021)
Maqolada uzluksiz grafik ta’lim masalasida intensivlashtirishga zamonaviy yondashuv masalalari ko‘rib chiqiladi. Muallif uzluksiz grafik ta’limni faollashtirishning asosiy yo‘nalishlari, yo‘llari va zamonaviy yondashuvlarini tavsiya qiladi.