MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA BOLALARGA TA’LIM-TARBIYA BERISHNING MAZMUN, MOHIYATI - Omonov, Xasan (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida bolalarga ta’lim-tarbiya berishda ularga musiqa sirlarini o‘rgatish orqali go‘zallikga xis uyg‘otish, ma’naviy kamol topishida zavq-shavq olishda badantarbiya mashg‘ulotlarini tarkib toptirish o‘z aksini topgan