SHARQDA BIRINCHI RENESSANS DAVRI VA MUSIQA SAN’ATI - Karimov, Saxob (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada O’rta Osiyoda Arablar istilosi davrida mavjud cholg’ular, birinchi renessans davrida yashab ijod qilgan qomusiy olimlarning asarlari va ularning musiqiy qarashlari bayon etiladi.