OLQISHLARGA KIMLAR LOYIQ...? - Sayfiddinova, Maftuna; Mingjigit, Xolbekov (Журнал музыки и искусства, 2021)
Hayot shu qadar qisqaki, undagi har bir qilgan ishimiz, ayni vaqtda ishimiz ham bir daqiqadan sòng o’tmishga aylanadi. Shunday ekan har bir inson òz hayotida qilgan har bir ishi uchun javobgardir. Men musiqa sohasida o’qiyotganim uchunmi, Yoki musiqaga mehrim uchunmi kòproq san’at sohasini va undagi kishilarni kòp kuzataman. "Sahna muqaddas, uning yerdan baland bòlishi faqatgina tomoshabinlar sahnadagi aktyorlarni bemalol kuzataolishi uchun emas, balki sahnadagi kishilarning madaniyati ham yuqoriroq bòlishi kerakligini anglatadi".