ЁШ АВЛОДНИ ЮКСАК МАЪНАВИЯТЛИ ШАХС ҚИЛИБ ТАРБИЯЛАШНИНГ НАЗАРИЙ – ПЕДАГОГИК АСОСЛАРИ. - Xolboev, Asliddin (Журнал музыки и искусства, 2020)
Мазкур мақолада таълим тизими элемантлари, таълим жараёнлари ва ижтимоий ҳаёт ўртасидаги қонуниятлар ҳамда таълим жараёнини инновацион ривожлантиришнинг таҳлили, юксак маънавият ҳақида сўз юритилади.