TA’LIM SAMARADORLIGIGNI OSHIRISHDA MAVZULI KONSERTLARNING AHAMIYATI. - Abdukarimova, Elnoza (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ilg’or pedagogik texnologiyalarni ta’lim sifat va samaradorligigni oshirishda ta’lim texnologiyalarining o’rni va ahamiyati ta’kidlngani holda musiqa ta’limida mavzuli kontsert o’quvchilarni musiqa madaniyatini musiqiy didi, va tafakkurini o’stirishdagi roli haqida fikr yuritiladigan ilg’or pedagogik texnologiya.